daarennoessv
 
   
Glemt log på?   Registrer  

Mad og økologi

Hvad får mit barn om morgen?
Børnene kan spise morgenmad frem til kl. 8.00 i vuggestuen, i børnehaven frem til kl. 8.30. Det kan fx være havregrød, havregryn, cornflakes og brød.

I børnehaven er der koldskål om torsdagen og hjemmebagte boller om fredagen. I vuggestuen får børnene også en formiddagssnack omkring kl. 9.15.

Til frokost?
I vuggestuen får børnene hjemmelavet, varm mad til frokost. I børnehaven spiser børnene deres medbragte madpakker. Om eftermiddagen er der hjemmebagt brød og frugt i vuggestuen. I børnehaven medbringer hvert barn 1 stk. frugt hver dag. Frugtens serveres samlet om eftermiddagen inklusive knækbrød eller lign. Vi tilbyder økologisk mælk. I børnehaven tilbyder vi vand til frokost og økologisk mælk til frugt.

Vi anbefaler, at børnehavebørnene drikker det, som børnehaven tilbyder og ikke medbringer smoothies, juicebrikker m.m.

Hvad er en god madpakke?
Maden skal kunne spises udendørs og direkte fra madkassen. En turmadpakke er en solid madpakke i plasticpose MED navn, som ikke indeholder noget, der skal spises med ske, eller andet, som skal med tilbage i børnehaven. Maden kan nemt blive for fedtet, hvis pålægget er makrelsalat el. lign. Børnehaven sørger for drikkevarer til turene.