daarennoessv
 
   
Glemt log på?   Registrer  

Historie

Normering
Molevitten er normeret til 24 vuggestuebørn og 50 børnehavebørn, som har til huse på to matrikler. Vi har 2 vuggestuegrupper og 3 børnehavegrupper - på hhv. 15, 16 og 19 børn

Der er to pædagoger på hver stue, plus medhjælpere og studerende. De studerende er i praktik i hhv. 6 uger og 6 måneder. I vuggestuens køkken har vi ansat en køkkenassistent. Rengøringen varetages af Københavns Kommune.

Billeder af personalet hænger i gangarealet i vuggestuen og ved trappen i børnehaven. Kig også under personale på websitet.

Integreret institution
Molevitten er en selvejende integreret institution for børn i 0-6 års alderen. I Molevitten er man sikret en plads i børnehaven, såfremt man er startet i vuggestuen.

Samarbejde på tværs
Vi har et ekstra fokus på samarbejdet på tværs af vuggestue og børnehave, da vi ligger på to matrikler. Når børn rykker fra vuggestue til børnehave, er det ikke kun alderen, der afgør, hvad der er det rigtige tidspunkt for barnet.

Leder og stuepersonale kigger også på muligheden for, at barnet kan følges med en eller flere kammerater og på barnets kompetencer/parathed. Derfor sker det, at et barn rykker i børnehave som 2,6 årig - eller omvendt som 3,5 årig.

Med i Netværket Flora
Molevitten er en del af Netværket Flora, som er et fagligt og udviklende netværk for seks selvejende vesterbroinstitutioner.

Medlem af Fobu
Molevitten er medlem af Fobu, som er en paraplyorganisation for selvejende og private dag- og fritidstilbud.